Solskinsvejr og FHB

Flot, flot vintervejr! Det er sådanne dage, hvor en løbetur er et must.

Jeg er så heldig at bo et par hundred meter fra den lukkede kaserne i Bolbro(den bruges dog stadigvæk af hjemmeværnet), så jeg løb da en tur derover. Jeg har været inde ved Forsvaret sidste år i fire og aftjene som værnepligtig(selvom man ikke kan sige det om kvinder, da det ikke er en pligt som hos mænd). Jeg savner det næsten hver dag. Det var fire fantastiske måneder, og jeg har lært meget om mig selv – også mere end jeg havde brug for 😀

Den funktionelle styrketræning man udfører på en FHB(Forhindringsbane) er noget af det bedste jeg ved. Det minder på en måde om Crossfit, eller det har i hvertfald sammen princip(konditions- og styrketræning).

Kunne dog godt mærke, at det er mange måneder siden, jeg har løbet den igennem, men jeg gjorde det, og det var bare herrefedt!

Jeg vil sige, at man ikke bare kan tage over og løbe den igennem. Der ligger rigtig meget teknik og sikkerhed bag de forskellige FH´er, om vi brugte mange timer på omskoling til at kunne benytte banen, så vi vil få mest ud af den uden at komme til skade.

´nough said. Happy monday <3

Lidt billeder fra FHB.

 2014-02-10 13.16.26

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin