Musik kan redde meget

Opdatering af proteinskabet

Wuhu! Jeg har fået en masse nye lækkerier med posten i sidste uge.

Jeg har været ind på bodystore.dk og bestille proteinsupplies.

Jeg har bestilt nogle forskellige variationer for at teste dem i forskellige kombinationer.

Jeg har bla. bestil “Whey-80 Stevia”, som er sødet til med steviaplanten samt smag af chokolade. Den vil helt sikkert blive brugt i mine proteinpandekager, men jeg vil også teste den i hjemmelavede proteinbarer.

Jeg har også købt en Whey-80 med ice-coffee smag. Her er der puttet instant kaffe i pulveret, og det fungerer faktisk rigtig godt. Smagen kunne dog sagtens være mere kraftig, så måske jeg mikser den med noget vanilleproteinpulver.

Her er et billede af de gode sager:

Det meste er fra StarNutrition. Jeg har også købt kreatin, som hjælper med at give mere energi til anaerobe processer, altså træningsformer, hvor der skal ydes kort men kraftigt uden ilt(typisk inden for et par sek. eksempeltvis ved tung vægttræning eller intervalløb)

Det meste er fra StarNutrition. Jeg har også købt kreatin, som hjælper med at give mere energi til anaerobe processer, altså træningsformer, hvor der skal ydes kort men kraftigt uden ilt(typisk inden for et par sek. eksempeltvis ved tung vægttræning eller intervalløb). Jeg tester også nogle kosttilskud, CLA, som er fedtstoffer, som skal hjælpe til evd forbrænding af fedt i kroppen. Nu må vi se.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik kan redde meget